Ела,
изгрей!
 • Централен офис

  ул. „Акад. Андрей Сахаров“ 19, партер

  9000 Варна, България

 • Офис продажби

  бул. Трети март

  9000 Варна, България

 • 052 630 830

  info@kupiv.bg

  kupiv.bg

За нас

„Купи в България“ е професионална компания за недвижими имоти, която обслужва продавачи и купувачи на територията на гр. Варна. Историята ни започва през далечната 2005 година и не след дълго се отъждествяваме като една от водещите компании, занимаващи се с покупко-продажба на недвижими имоти, строителство, консултантски услуги, отдаване под наем и други услуги, свързани с имотния сектор. 

Повече от 17 години „Купи в България“ е еталон за авторитет на пазара. Собствениците на недвижими имоти разчитат на коректно отношение и прозрачни условия, а купувачите получават бърза и компетентна информация за имоти, отговарящи на критериите им за търсене. Тези основни принципи осигуряват на компанията над 20 000 предложения, което неминуемо довежда до увеличаване на запитванията от хиляди клиенти и още повече успешни сделки.

„Купи в България” постоянно се адаптира към нарастващите потребности и информираност на своите клиенти, като залага на предоставянето на точна и вярна информация, улеснява достъпа до нея и проучва всеки предлаган имот за скрити недостатъци, които клиентите често пропускат. 

Разполагаме с 3 офиса на територията на град Варна. Предлагаме имоти както във Варна, така и в областта и цялото Черноморие, което, от своя страна, дава възможността на клиентите да избират между градски или извънградски имоти, в населени или в по-малко населени места. „Купи в България“ има и ексклузивни имоти, които са адаптирани спрямо тенденциите на пазара и желанията на клиентите.

„Купи в България“ е известна и като ексклузивен представител на строителна фирма „Конструмакс“, която е реализирала над 25 успешни проекта, в едни от най-предпочитаните части за живеене в гр. Варна. 

Основите на успеха се коренят в силата и компетентността на служителите. „Купи в България“ разполага с екип от опитни, талантливи и енергични професионалисти, които са най-важната част от целия процес на покупко – продажба на имот. Доверието от страна на клиентите е нашата основна двигателна сила.